COEL ontzorgt

COEL ontzorgt

COEL biedt u een helpende hand op alle fronten op het gebied van uw examenafnames. Hieronder leest u hoe.

Professionele en onafhankelijke examenafname
Wanneer u ervoor kiest om uw examenafnames via COEL te laten plaatsvinden, kiest u voor een onafhankelijke en  professionele examinering van uw kandidaten. Op deze manier kunt u in uw sector bewijzen dat uw kandidaten objectief getoetst zijn op hun kennis en vaardigheden. Wij hebben ons vrijwillig onder het toezicht van de Stichting Examenkamer gesteld. Daarnaast houden wij zelf toezicht op onze toetscentra door middel van bijvoorbeeld regelmatige mystery guest bezoeken, om de kwaliteit van de afnameprocedure te blijven verbeteren. Wij zijn ISO-gecertificeerd en dragen zorg voor een perfecte borging van onze processen. Wat betekent dit voor u als examenorganisatie? Uw afnames via COEL zullen gegarandeerd fraude-proof zijn. Daarnaast zijn onze toetscentra zeer geschikt om uw kandidaten in alle rust hun examens af te laten leggen. In onze visie is het toezien op het creëren van de meest ideale examenomstandigheden een van de hoofdtaken van onze toezichthouders. Hierdoor krijgen uw kandidaten bij ons de kans om naar hun beste kunnen hun examen te maken.

Service aan uw kandidaat: examen doen waar en wanneer ze willen
COEL is met ruim 30 locaties een van de grootste netwerken van toetslocaties in Nederland. Onze locaties zijn geselecteerd op basis van hun bereikbaarheid en hun spreiding over het land. Uw kandidaten zullen nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Daarnaast bieden vele toetslocaties gratis parkeergelegenheid. Tot slot hanteren onze locaties ruime openingstijden. Sommige toetscentra zijn zelfs ’s avonds en in het weekend geopend. Er is daarom altijd wel ergens een plek voor uw kandidaten om een examen te komen maken. Wanneer zij vandaag een examen boeken, kunnen ze morgen al bij een toetslocatie terecht. En wanneer ze zijn gezakt voor een examen, kunnen ze direct voor de dag erop een herkansing boeken.

Geautomatiseerde examenflow
Om examens te kunnen boeken bij een COEL toetscentrum, moet uw examenkandidaat een persoonlijk account hebben aangemaakt in de softwaretool Examen Management Omgeving (EMO). Deze boekingstool is geïntegreerd met een toetsafnamesysteem waarin uw examens kunnen worden ingevoerd. Uw examenflow zal dan volledig geautomatiseerd zijn. Dat betekent dat een geboekt examen direct beschikbaar is in de afnamesoftware en dat de kandidaat direct examen kan doen op een van onze COEL-locaties. Een examenkandidaat kan in zijn EMO-account zelf een examen boeken en een tijdstip en locatie voor de afname reserveren. Wat betreft de betaling kan er gekozen worden voor verschillende opties: het invoeren van een couponcode, betaling via iDEAL, of een factuur op naam van een werkgever laten zetten. Op het geplande examenmoment liggen bij de gekozen toetslocatie de inloggegevens voor de kandidaat klaar. De kandidaat meldt zich bij de toezichthouder en kan direct met het examen beginnen. Via het persoonlijke account in EMO kan de examenkandidaat tevens zijn facturen inzien, resultaten controleren en persoonsgegevens beheren. U als examenbureau of opleider kunt in EMO onder andere de kandidaatgegevens inzien (waaronder facturatie en examenresultaten), de producten beheren en automatische correspondentie aan de examenkandidaat laten versturen. Ook de betalingsflow kan worden gemonitord. EMO zal worden geïntegreerd in uw eigen website met een volledig bedrijfseigen stijl. Een voorbeeld van de Examen Management Omgeving van ons eigen label SVMNIVO vindt u hier.

Aanvullende dienstverlening
COEL toetscentra kan u op diverse fronten ontzorgen. Wij beschikken over een capabele klantenservice die niet alleen onder werktijd voor uw kandidaten bereikbaar is, maar ook 's avonds en in het weekend. De klantenservice verricht niet alleen werkzaamheden voor COEL, maar ook voor andere examenorganisaties. Ook u kunt uw klantenservicewerkzaamheden aan COEL outsourcen. Denk hierbij aan het te woord staan per telefoon, e-mail, chat en social media. Ook kunnen wij u op het gebied van administratie (onder andere het printen en verzenden van diploma’s, het verzorgen van de facturatie of het beheren van uw debiteurenbestand) en promotie volledig ontlasten. Wij kijken graag met u verder op welke manier wij aan uw wensen kunnen voldoen.

Lage kosten
Voor het gebruik van onze COEL toetslocaties en de boekingstool EMO bieden wij voordelige tarieven. Neem snel contact met ons op om een scherpe offerte op te vragen!

Maatwerk
Via onze COEL-locaties kunnen examens afgelegd worden op individuele basis. Iedere examenkandidaat beslist zelf waar en wanneer hij of zij examen doet. Het is ook mogelijk om op onze COEL-locaties een zaal af te huren en een groepsexamen te laten afnemen. Dit kan voordelig zijn wanneer het examen bijvoorbeeld een klassikale lessenserie afsluit. De examenkandidaten verdiepen zich dan eerst met uw docent in de lesstof, genieten vervolgens van een fijne lunch, en maken direct aansluitend het examen.

Wij bieden echter ook de mogelijkheid een incompany examen voor u te verzorgen. Hierbij wordt er op een locatie naar keuze een tijdelijke examenlocatie ingericht. Dit kan op kantoor of bij een werkgever zijn, of bijvoorbeeld in een hotel of zelfs op een boot. U regelt hierbij de locatie, COEL verzorgt de materialen en de toezichthouders die nodig zijn.

Kortom, service en maatwerk staan voorop bij COEL. Wat u ook bedenkt op het gebied van examenafname, COEL faciliteert het.

Ruime ervaring op het gebied van examinering
COEL is ontstaan vanuit Examenadviesburo BV. Examenadviesburo houdt zich niet alleen bezig met de examenafname. Deze organisatie heeft al 65 jaar ervaring op het gebied van onder andere de ontwikkeling van examens, hercertificeringstrajecten en opleidingen. Wij weten daarom als geen ander waar u tegenaan loopt en waar u als examenorganisatie of opleider behoefte aan heeft. Wij staan voor meedenken en oplossingsgericht bezig zijn met alles wat met examens te maken heeft. Omdat we niet alleen een afnameorganisatie zijn maar ook een examenorganisatie die, net als u, dagelijks met alle perikelen rondom examens bezig is, spreken wij uw taal.

Balie-klein Examenlokaal-klein