Home

COELscreenshot

Over COEL Toetscentra

COEL toetscentra is een netwerk van toetslocaties in Nederland. Voor u als opleider of examenbureau zijn deze locaties ideaal voor de digitale afname van uw examens. Wij hebben de beschikking over 33 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week. De COEL-locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding door het land en hun bereikbaarheid. Door de spreiding van de locaties in Nederland zullen uw examenkandidaten nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Dit zal u aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep door het hele land. Alle onze toetscentra zijn staan onder continu toezicht en elke locatie wordt bemand door gecertificeerde toezichthouders.

 

 

Professionele digitale examenafname

Onze toetscentra en toezichthouders voldoen aan vele eisen, waarmee wij kunnen garanderen dat uw digitale examenafnames via ons 100% fraude-proof zijn en uw kandidaten in alle rust en tevredenheid hun examen kunnen maken. Daarnaast ontlasten wij u als klant zoveel mogelijk. Door onze tools wordt uw examenflow volledig geautomatiseerd. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen op het gebied van klantenservicewerkzaamheden, administratie en promotie. Tot slot bieden wij maximale service en flexibiliteit aan uw examenkandidaten. Uw kandidaten kunnen hun examen maken waar en wanneer ze willen. Op de toetslocaties zorgen onze toezichthouders er vervolgens voor dat de ideale examenomstandigheden voor hen gecreëerd worden.

Professionele en onafhankelijke examenafname
Wanneer u ervoor kiest om uw examenafnames bij onze COEL toetscentra te laten plaatsvinden, kiest u voor een professionele en onafhankelijke examinering van uw kandidaten. Onze toezichthouders en toetslocaties voldoen aan alle eisen, waarmee wij kunnen garanderen dat uw examenafnames 100% fraude-proof zijn en uw kandidaten tevreden en in alle rust hun examen kunnen maken.

Lees meer

Service aan uw kandidaat: examen doen waar en wanneer ze willen
Onze locaties zijn geselecteerd op basis van hun bereikbaarheid en hun spreiding over het land. Uw kandidaten zullen nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Daarnaast hanteren onze locaties ruime openingstijden. Er is daarom altijd wel ergens een plek voor uw kandidaten om een examen te komen maken.

Lees meer

Lage kosten
Het all-in tarief voor de examinering van uw examenkandidaten op onze toetslocaties bedraagt slechts € 17,75 excl. btw per examenboeking per examenuur.

Lees meer

Volledige ontzorging
Via COEL zal uw examenflow volledig geautomatiseerd worden. Uw kandidaten boeken en plannen zelf hun examen. Daarnaast kunnen wij u ook volledig ontzorgen op het gebied van bijvoorbeeld klantenservice, administratie en promotie.

Lees meer

Maatwerk
COEL faciliteert niet alleen individuele examenafnames op de toetslocaties. Wij kunnen ook uw groepsexamens afnemen op een van onze COEL-toetslocaties, of op locatie van bijvoorbeeld een werkgever. Wat u ook bedenkt op het gebied van examenafname, COEL faciliteert het.

Lees meer

Bijna 65 jaar ervaring op het gebied van examinering
COEL is ontstaan vanuit Examenadviesburo BV. Examenadviesburo houdt zich niet alleen bezig met de examenafname. Deze organisatie heeft al ruim 60 jaar ervaring op het gebied van onder andere de ontwikkeling van examens, hercertificeringstrajecten en opleidingen.

Lees meer

Ces entreprises ont précédés