Incompany examen

Incompany examen

Groepen kandidaten? Kies voor onze incompany oplossing!

Via onze COEL-locaties kunnen examens afgelegd worden op individuele basis. Iedere examenkandidaat beslist zelf waar en wanneer hij of zij examen doet. Wij bieden echter ook de mogelijkheid een incompany examen voor u te verzorgen. Hierbij wordt er op een locatie naar keuze een tijdelijke examenlocatie ingericht. Dit kan op kantoor of bij een werkgever zijn, of bijvoorbeeld in een hotel of zelfs op een boot. U regelt hierbij de locatie, COEL verzorgt de materialen en de toezichthouders die nodig zijn.

Daarnaast is het mogelijk om op onze COEL-locaties een zaal af te huren voor een cursus en aansluitend een groepsexamen te laten afnemen. Dit kan voordelig zijn wanneer het examen bijvoorbeeld een klassikale lessenserie afsluit. De examenkandidaten verdiepen zich dan eerst met uw docent in de lesstof, genieten vervolgens van een fijne lunch, en maken direct aansluitend het examen.

Kortom, service en maatwerk staan voorop bij COEL. Wat u ook bedenkt op het gebied van examenafname, COEL faciliteert het.

COEL-bus
COEL groepsexamen