Ons nieuwe label HEBBES!

Ons nieuwe label HEBBES!
COEL Toetscentra heeft een nieuw label, HEBBES!. HEBBES! is uw partner voor de centrale examens van MBO-scholen. Wij helpen MBO-scholen met de afname van de centrale examens Nederlands, Engels en rekenen.

HEBBES! kan u als MBO-school helpen om het werk rondom de centrale examens te verminderen, de kosten te drukken en de flexibiliteit te verhogen. In ons vindt u een betrouwbare partner die ook de kennis in huis heeft voor de afname van de centrale examens.

etrouwbaar, kwalitatief en ervaren
HEBBES! maakt gebruik van de kennis en kunde van COEL Toetscentra. Wij weten als geen ander waar u tegenaan loopt en waar u als opleidingsinstelling behoefte aan heeft. Wij staan voor meedenken en oplossingsgericht bezig zijn met alles wat met examens te maken heeft.
Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk voor COEL Toetscentra en HEBBES!. COEL Toetscentra is gecertificeerd onder de normen ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013.

Flexibel
De centrale examens kennen verschillende periodes van afname. Vaak moeten MBO-scholen weken van tevoren doorgeven welke examenmomenten zij zouden willen reserveren. Bij ons krijgt u meer flexibiliteit. U mag het doorgeven wanneer u dat wilt. Dat kan tot een dag van tevoren.

Meer dan 30 toetslocaties door heel Nederland
De examenafname via HEBBES! is aanzienlijk goedkoper dan via de bestaande examenafname-organisaties. Het bijzondere daarvan is dat ondanks de gunstige kostenstructuur de kwaliteit van de afnames van zeer hoog niveau is. Onze toetslocaties en toezichthouders voldoen aan de eisen die vanuit de overheid zijn gesteld. Vanuit COEL houden wij ook zelf toezicht op de toetscentra in het land om de kwaliteit van de afnameprocedure te blijven verbeteren. Wij zijn ISO-gecertificeerd en dragen zorg voor een perfecte borging van onze processen.

Meer informatie over HEBBES!? Neem dan een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Comments are closed.