Ook mbo-scholen kunnen bij COEL terecht!

Veel mbo-scholen denken na over de stap naar digitale examinering, of zijn hier al mee aan de slag gegaan, denk bijvoorbeeld aan de Facet-examens. Ook mbo-scholen kunnen gebruik maken van de toetscentra en overige dienstverlening van COEL. Waarom het wiel opnieuw uitvinden als u ook kunt aansluiten bij een organisatie die al vele jaren ervaring heeft met digitale examinering?

Maak een keuze, of kies alle opties!
COEL biedt verschillende mogelijkheden voor het afnemen van examens. In overleg met uw organisatie kunnen we samen kiezen welke manier van uitbesteden het beste bij uw wensen aansluit. En als dat een combinatie van verschillende opties is, is dat natuurlijk ook geen probleem! De mogelijkheden die wij kunnen bieden, zijn:

  1. U kunt een zaal huren op één van onze COEL-locaties. Dit kan een computerzaal zijn voor digitale examens, maar enkele COEL-locaties hebben ook cursusruimtes die als schriftelijke (niet-digitale) examenruimte gebruikt kunnen worden.
  2. COEL heeft incompany-mogelijkheden: u regelt een ruimte, bijvoorbeeld bij u op school, en wij zorgen ervoor dat deze wordt ingericht als een tijdelijke examenruimte voor één dag. Wij leveren de laptops, toezichthouders en overige materialen.
  3. Ook kunnen kandidaten zich individueel inschrijven om een examen te maken tijdens de reguliere openingstijden van onze COEL-locaties. We hebben ongeveer 30 toetslocaties in Nederland, waardoor er altijd wel een toetslocatie bij de examenkandidaat in de buurt is. Voor het plannen van deze individuele examens hebben wij een boekingstool of een API beschikbaar, waarmee de meest recente beschikbaarheid van de toetslocaties getoond kan worden.

We vinden kwaliteit belangrijk
Examens hebben pas echt waarde wanneer de kwaliteit van de examens én de examenafname gewaarborgd is. Hoe weet je anders of een kandidaat echt de juiste kennis en vaardigheden heeft? COEL werkt met gecertificeerde toezichthouders en is ISO9001- en ISO27001-gecertificeerd. Daarnaast houden wij zelf toezicht op onze toetscentra door middel van regelmatige mysteryguestbezoeken, om de kwaliteit van de afnameprocedure te blijven verbeteren.

Wat vindt u belangrijk?
Onderzoekt u of digitale examenafname voor uw (mbo-)organisatie een mogelijke stap is? Of wilt u daadwerkelijk overgaan naar examens via de computer? Wij delen graag onze ervaring met u en zoeken graag met u mee naar toetssystemen en faciliteiten die bij uw organisatie aansluiten. Neem voor een afspraak contact op met onze klantenservice.

Comments are closed.