Over COEL

Over COEL

Professionele digitale examenafname via COEL
COEL toetscentra is een netwerk van toetslocaties in Nederland. Voor u als opleider of examenbureau zijn deze locaties ideaal voor de digitale afname van uw examens. Wij hebben de beschikking over ruim 30 locaties met een capaciteit van 5.000 examenkandidaten per week. De COEL-locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun spreiding door het land en hun bereikbaarheid. Door de spreiding van de locaties in Nederland zullen uw examenkandidaten nooit langer dan een half uur onderweg zijn naar hun examen. Dit zal u aantrekkelijk maken voor een grote doelgroep door het hele land. Al onze toetscentra staan onder continu toezicht en elke locatie wordt bemand door gecertificeerde toezichthouders

Historie
COEL toetscentra is ontstaan vanuit de examenorganisatie Examenadviesburo B.V. Examenadviesburo houdt zich bezig met de ontwikkeling van examens. Daarnaast nemen we al jaren diverse soorten examens af:
- Examens Vastgoed en Makelaardij onder ons label SVMNIVO;
- Boekhoudexamens onder het label STIBEX;
- Wft-examens onder ons label WFTNIVO;
- Examens in de creatieve sector (bijvoorbeeld Interieurdesigners, Tuindesigners, Stylisten, Verkoopstylisten en Etaleurs/Eventstylisten) onder ons label CreatiefNivo.
In het verleden liepen we voor de afname van deze examens tegen hoge kosten aan. Vanwege het feit dat er te weinig concurrentie was op dit vlak werden er te hoge tarieven gerekend voor het afnemen van digitale examens. Daarom hebben we enkele jaren geleden zelf een netwerk van toetscentra (COEL) opgericht waar digitale examens professioneel en tegen gunstige tarieven kunnen worden afgenomen.

Onze missie
Wij ontlasten u als klant zoveel mogelijk. We kunnen het gehele proces van examenaanmelding en examenafname tot en met het verwerken van de resultaten voor u te verzorgen. Daarnaast kunnen wij u volledig ontzorgen op het gebied van klantenservicewerkzaamheden, administratie en promotie. Denk aan het beantwoorden van alle e-mails, telefoon, chats en Whatsapps van uw kandidaten, het bijhouden van uw social media accounts, het printen en verzenden van diploma’s, het verzorgen van de facturatie en het beheren van uw debiteurenbestand (factoring).

Daarnaast bieden wij maximale service en flexibiliteit aan uw examenkandidaten. Door het grote aantal toetscentra en hun ruime openingstijden is er altijd wel een passend tijdstip voor uw kandidaten om een examen te komen doen. Sommige centra zijn zelfs in de avonden en in het weekend geopend. Daarnaast beschikken wij over een capabele klantenservice die bereikbaar is voor uw kandidaten per e-mail, social media, chat, Whatsapp en telefoon. Tot slot zorgen onze toezichthouders op onze toetslocaties voor de ideale examenomstandigheden voor uw kandidaten, zodat zij in alle rust hun examen kunnen maken.

COEL en de privacy van examenkandidaten
COEL heeft de privacy van alle examenkandidaten hoog in het vaandel staan! Elke opdrachtgever mag er vanuit gaan dat COEL alles in het werk stelt om de persoonsgegevens van kandidaten te beschermen en eventuele datalekken te voorkomen. Klik hier voor meer informatie.

COEL toetscentra & Examenadviesburo
COEL toetscentra werkt nauw samen met Examenadviesburo B.V. Examenadviesburo heeft ruim 60 jaar ervaring op het gebied van toetsontwikkeling, toetsafname en alle andere aspecten die met de examinering van professionals te maken hebben. Heeft u iets te toetsen, hercertificeren of bent u op zoek naar een partij die opleidingen (inclusief materiaal) kan ontwikkelen? Examenadviesburo helpt u graag. Lees meer op de website.