COEL toetscentrum Eindhoven

Adres

COEL toetscentrum Eindhoven
Torenallee 20 (1e etage)
5617 BC EINDHOVEN

Maandag 09:00 - 14:00 en 17.00 - 21.00
Dinsdag
Woensdag 09:00 - 13:00 en 17.00 - 21.00
Donderdag 09:00 - 14:00 en 17:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 13:00
Zaterdag 09:00 - 13:00

Routebeschrijving

Welkom! Coel Toetslocatie Eindhoven is ondergebracht bij De Laat Kenniscentrum.

Lees bijgevoegde informatie goed voor u naar onze locatie vertrekt!

Informatie

U vindt deze Coel-locatie in het centrum van Eindhoven, nabij het Philipsstadion. De toetslocatie bevindt zich op Strijp-S, gebouw Videolab, Torenallee 20, 1e etage (volg borden 'Coel Toetscentrum').

Let op! In het weekend en op werkdagen na 18.00 uur is de voordeur van het gebouw gesloten. U kunt contact opnemen met 040-2485582, een van onze medewerkers zal de voordeur dan voor u openen.

Bent u te vroeg voor uw examen? Neemt u gerust iets te drinken in onze koffiehoek (1e verdieping, tegenover de lift). Eén van onze medewerkers komt u halen voor aanvang van uw examen.

Routebeschrijving:

Herkent uw navigatiesysteem Torenallee 20 niet, voert u dan het adres Glaslaan 2 in. 

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is deze locatie prima te bezoeken. Direct naast Strijp-S ligt het treinstation Eindhoven Strijp-S, voorheen station Beukenlaan. Door het gebied loopt de HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) busbaan met 3 opstapplaatsen. De halte Philitelaan is te bereiken via de ingang van Strijp-S aan de Glaslaan. De halte Hoge Rug is bereikbaar via de ingang van Strijp-S aan de Kastanjelaan. Beide haltes zijn in de nabije omgeving van de toetslocatie. U vindt deze toetslocatie aan de Torenallee 20 (gebouw Videolab, 1e verdieping).

Met de auto vanuit Amsterdam/’s-Hertogenbosch (A2)
Op de A2 bij knooppunt Vught links aanhouden naar de A2. Na ongeveer 23 kilometer rechts aanhouden richting de randweg Eindhoven (A58/A2). Bij knooppunt Ekkerswijer rechts aanhouden richting Randweg Maastricht/Venlo. Daarna op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan. U slaat linksaf, u bevindt zich nu in de Essenstraat. U gaat linksaf de Kastanjelaan op, waarna u na 450 meter rechts de Ing. Kalffstraat inslaat. Na 200 meter bevindt de Torenallee 20 zich aan de rechterzijde (gebouw Videolab, 1e verdieping).

Met de auto vanuit Rotterdam/Tilburg (A58)
Bij knooppunt De Baars rechts aanhouden om op de A58 te blijven. Op het knooppunt Batadorp links aanhouden en de randweg (N2) volgen naar Waalre/Veldhoven. Vervolgens neemt u de afslag Centrum/Strijp (afslag 30). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag. Ga vervolgens bij de stoplichten links. U bevindt zich nu in de Strijpsestraat, die over gaat in de Frederiklaan. U slaat linksaf, u bevindt zich nu in de Essenstraat. U gaat linksaf de Kastanjelaan op, waarna u na 450 meter rechts de Ing. Kalffstraat inslaat. Na 200 meter bevindt de Torenallee 20 zich aan de rechterzijde (gebouw Videolab, 4e verdieping).

Met de auto vanuit Venlo/Maastricht (A67/A2)
Vanuit Venlo houdt u op de A67 na ongeveer 48 kilometer rechts aan richting Randweg N2. Op het knooppunt Leenerheide neemt u na ruim 600 meter de eerste afslag op de rotonde richting Centrum Tongelre. Vanuit Maastricht houdt u rechts aan op het knooppunt Kruisdonk (A2). Na ongeveer 78 kilometer rechts aanhouden richting Randweg N2. Vanuit beide richtingen rijdt u nu naar de Leenderweg. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde (Leenderweg). Op het tweede kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Dr. Schaepmanlaan. Deze weg blijft u volgen tot het derde kruispunt. Hier gaat u linksaf (Willemstraat) en vervolgens de eerste straat rechts (Sint Antoniusstraat). Deze gaat over in de Frederiklaan. U slaat linksaf, u bevindt zich nu in de Essenstraat. U gaat linksaf de Kastanjelaan op, waarna u na 450 meter rechts de Ing. Kalffstraat inslaat. Na 200 meter bevindt de Torenallee 20 zich aan de rechterzijde (gebouw Videolab, 1e verdieping).

Met de auto vanuit Turnhout/Antwerpen (A67)

Komt u vanuit Turnhout/Antwerpen? Let op, uw route is gewijzigd.

Op de A67 volgt u bij knooppunt De Hogt de Randweg Eindhoven (N2). Neem de afslag naar Veldhoven (afslag 31) en ga vervolgens bij de stoplichten linksaf naar de Meerenakkerweg. Vervolg uw weg naar de Heistraat. Sla rechtsaf richting de Noord-Brabantlaan. U rijdt deze weg af tot u op een kruispunt komt met aan de rechterkant het Evoluon (UFO-vorm). Hier gaat u bij de stoplichten rechtsaf en vervolgens bij de rotonde rechterdoor. Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u linksaf de Strijpsestraat in. Deze gaat over in de Frederiklaan. U slaat linksaf, u bevindt zich nu in de Essenstraat. U gaat linksaf de Kastanjelaan op, waarna u na 450 meter rechts de Ing. Kalffstraat inslaat. Na 200 meter bevindt de Torenallee 20 zich aan de rechterzijde (gebouw Videolab, 1e verdieping).

Route naar parkeerplaatsen
Er zijn verschillende betaalde én onbetaalde parkeerplekken rondom het gebouw. Wilt u gratis parkeer dan kunt u uw auto parkeren aan de Anthony van Leeuwenhoeklaan, u loopt dan onder de tunnel door en vindt dan aan de overzijde van de straat gebouw Videolab.

Rondom het gebouw zijn er diverse parkeermogelijkheden. Aan de straat kunt u parkeren met een parkeerapp óf u koopt vooraf een kaart. Tijdens uw examen wordt u verzocht uw telefoon volledig uit te zetten. Controleer bij de ontwikkelaar van uw parkeerapp of deze bij het volledig uitzetten van uw mobiele telefoon nog actief is. Indien u een kaartje koopt kunnen wij u geen korting verlenen op het parkeerbedrag.

U ontvangt een kortingskaart voor alle parkeerplekken op StrijpS welke zijn voorzien van een slagboom. In de nabijheid van ons gebouw vindt u de volgende parkeerplekken:

  • P6: Deze bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. Komt u examen maken tussen 10.00 - 16.00 uur is deze parkeerplek vaak volzet. U kunt dan gebruik maken van onderstaande opties.
  • P2: Deze bevindt zich eveneens aan de voorzijde, echter moet u hiervoor de busbaan oversteken.
  • P5: Deze bevindt zich aan de achterzijde. Indien u hier parkeert kunt u het pand aan de achterzijde betreden. U doet dit door gebruik te maken van de openstaande poort naast het Philips gebouw.

Klikt u hier voor een plattegrond van StrijpS: https://delaatkenniscentrum.nl/routebeschrijving-bezoekadres/. U vindt gebouw Videolab onder nummer 13.

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.