COEL toetscentrum Hoogvliet

Adres

COEL toetscentrum Hoogvliet
Kaasmakerstraat 8
3194 DJ HOOGVLIET ROTTERDAM

Maandag 09:00 - 15:00
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag 09:00 - 15:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 15:00
Zaterdag 09:00 - 15:00

Routebeschrijving

VANAF HEDEN OP DONDERDAG VAN 09:00 T/M 21:00 UUR GEOPEND!  

COEL Toetscentrum Hoogvliet is zowel met het openbaar vervoer (2 minuten lopen) als per auto (gratis parkeren) uitstekend te bereiken. Gratis verse koffie en thee.

Routebeschrijving

COEL Toetscentrum Hoogvliet is ondergebracht in het pand van Examenbureau ViAlex Nederland (EBVN) te Hoogvliet, telefoonnummer: 0181-638449.

Auto:

Vanaf zowel de A15 als de A20/A4 dient men de afslag “Gadering” oftewel afslag 17A te nemen. Wanneer u de afrit genomen heeft, sorteert u links voor en slaat bij de stoplichten links af, richting Industrieterrein "De nieuwe Gadering". U rijdt over het viaduct heen en rijdt vervolgens op de Hoefsmitweg. Deze blijft u volgen en gaat vervolgens met de weg mee naar links, waar de straat overgaat in de Mandemakersstraat. Bij de kruising Mandemakerstraat - Koddeweg slaat u rechts af de Koddeweg op. Direct na de gevangenis slaat u links af de Kaasmakerstraat in. De locatie van EBVN is te herkennen aan het grote blauw/rode bord boven de ingang.

Vriendelijk verzoeken wij u, uw auto te parkeren langs de gevangenismuur. Indien hier geen plek is, kunt u de auto parkeren ten hoogte van nummer 2. Parkeren bij de buren op nummer 6 en 10 wordt niet op prijs gesteld.


Openbaar Vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station of Schiedam Centraal Station kiest u voor Metro lijn D De Akkers. U stapt uit bij Metrohalte Tussenwater. Na het afdalen met roltrap of lift verlaat u het station aan de rechterzijde. Na het verlaten slaat u direct rechts af en blijft het voetganger pad langs de Koddeweg volgen. U steekt de kruising met de Hoogvlietsekerkweg rechtdoor over en blijft de Koddeweg volgen. Deze buigt in een bocht naar links af. Na het afbuigen loopt u tegen de kruising met de Kaasmakerstraat aan. U slaat rechts af en loopt de Kaasmakerstraat in. Halverwege de straat vind u de locatie van EBVN. De locatie van EBVN is te herkennen aan het grote blauw/rode bord boven de ingang.

Moeite met het vinden van onze locatie?
Neem telefonisch contact met ons op via 0181 - 638 449.

COEL Toetscentrum Hoogvliet (EBVN)
Kaasmakerstraat 8
3194 DJ Hoogvliet

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.