COEL toetscentrum Houten

Adres

COEL toetscentrum Houten
Ondergebracht bij: Van Genderen Milieu & Infraservice BV (VGMI)
Schonauwenseweg 13
3994 MC HOUTEN

Maandag 08:30 - 14:00
Dinsdag 08:30 - 14:00
Woensdag 08:30 - 14:00
Donderdag
Vrijdag 08:30 - 14:00
Zaterdag 09:30 - 14:00

Routebeschrijving

COEL toetscentrum Houten is ondergebracht bij Van Genderen Milieu & Infraservice BV (VGMI), Schonauwenseweg 13, 3994 MC te Houten. Telefoonnummer: 06-13968500 of 06-39642726. Rondom ons pand is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer:
Met bus 49 vanaf Houten Centrum (18 minuten)
Neem op Bushalte Houten Centrum lijn 49 richting Ringlijn Houten Zuid. Stap uit op halte De Grassen. Ga de tunnel onderdoor en verlaat de bebouwde kom. Sla na de tunnel linksaf op de Schonauwense weg en ga direct rechtsaf verder op de Schonauwenseweg. Loop deze weg uit tot de T-splitsing voor Amsterdam Rijnkanaal. Sla hier linksaf. Het rood-zwarte pand van VGMI staat na 50 meter aan de linkerkant.

Lopend vanaf station Houten Castellum (15 minuten)
Verlaat de stationstunnel richting de bewonerszijde en niet richting winkelgebied. Sla rechtsaf op het Forum en vervolg de weg langs Via Culina. Blijf parallel langs het fietspad lopen; hierbij loopt u eerst langs het Vedergras, vervolgens langs het Citroengras. Aan het einde van het Citroengras loopt u de tunnel onderdoor en bevindt u zich de bebouwde kom. Sla na de tunnel linksaf op de Schonauwenseweg en ga direct rechtsaf verder op de Schonauwenseweg. Loop deze weg uit tot de T- splitsing voor het Amsterdam Rijnkanaal. Sla hier linksaf. Het rood-zwarte pand van VGMI staat na 50 meter aan de linkerkant.

Met de auto:
Let op: de navigatie herkent nummer 13 niet correct en laat u op de T-splitsing op de Schonauwenseweg rechtsaf slaan, maar u moet hier naar links!

Vanuit Gorinchem (A27)
Neem vanaf de A27 afslag 29 (Houten). Neem op de rotonde de tweede afslag. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar De Rede. Blijf op de rotondes de Rede volgen. Sla bij de T- splitsing rechtsaf op de Rondweg. Sla na twee kilometer rechtsaf op de Schalkwijkseweg. Sla direct linksaf op de Schonauwenseweg. Volg de weg naar rechts en sla op de T- splitsing aan het einde van de weg linksaf. Na 50 meter ziet u het rood-zwarte pand van VGMI aan de linkerkant.

Vanuit Utrecht (A27)
Neem vanaf de A27 afslag 29 (Houten). Neem de tweede afslag op de rotonde en vervolgens de eerste afslag op de rotonde. Sla bij de stoplichten rechtsaf naar De Rede. Blijf op de rotondes de Rede volgen. Sla bij de T- splitsing rechtsaf op de Rondweg. Sla na twee kilometer rechtsaf naar de Schalkwijkseweg. Sla direct linksaf op de Schonauwenseweg. Volg de weg naar rechts en sla op de T- splitsing aan het einde van de weg linksaf. Na 50 meter ziet u het rood-zwarte pand van VGMI aan de linkerkant.

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.