COEL toetscentrum Nijmegen – Wijchen

Adres

COEL toetscentrum Nijmegen - Wijchen
Groenestraat 294 - 1e etage
6531 JC NIJMEGEN

Maandag 09:30 - 13:30
Dinsdag
Woensdag 09:30 - 13:30 (incidenteel)
Donderdag
Vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 13:00 (1x per maand)

Routebeschrijving

COEL toetscentrum Nijmegen is gehuisvest in Compu Act Opleidingen Nijmegen, in “Bedrijvencentrum Groenestraat” aan de Groenestraat 294, 6531 JC in Nijmegen.

Parkeren
U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde.

Openbaar vervoer
Compu Act Opleidingen Nijmegen is uitstekend met de bus te bereiken. Vanaf het Centraal Station Nijmegen neemt u lijn 8, richting Hatert. Uitstappen bij halte Muntweg/Wezenlaan, recht tegenover het Bedrijvencentrum.

Auto
Komende uit de richting Arnhem via A325/Prins Mauritssingel
Rijd Nijmegen binnen over de Waalbrug, en volg de weg tot de grote rotonde, het Keizer Karelplein. Neem hier de 5e afslag richting Malden. Blijf de weg (Sint Annastraat) volgen en ga na het Esso benzinestation bij de verkeerslichten rechtsaf. Dit is de Groenestraat, en na ongeveer 1 kilometer ligt het Bedrijvencentrum rechts. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde.

Komende uit de richting Cuijk
Volg de A73 richting Nijmegen. Neem afslag 1a (Wijchen Nijmegen ’s-Hertogenbosch). Onderaan de afrit naar rechts (N326). Volg de borden naar Nijmegen-Centrum. Na een paar kilometer gaat u over een brug en ligt rechts NXP. Doorrijden tot het 3e kruispunt, op de hoek van dit kruispunt bevindt zich een advocatenkantoor. Ga rechtsaf de Groenestraat in. Na het spoor aan het eind links om de hoek is het Bedrijvencentrum. U kunt gratis parkeren aan de Groenestraat of een van de zijstraten. Indien er plaats is kunt u ook aan de voorzijde van het Bedrijvencentrum parkeren, of aan de achterzijde.

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.