COEL toetscentrum Tilburg

Adres

COEL toetscentrum Tilburg
Ringbaan-Oost 102 - 1e etage
5013 CD Tilburg

Maandag
Dinsdag 09:00 - 13:00
Woensdag 17:30 - 21:30
Donderdag 10:00 - 14:00
Vrijdag
Zaterdag 09:00 - 13:00

Routebeschrijving

Coel Toetslocatie Tilburg is ondergebracht op de locatie van De Laat Kenniscentrum. U kan gratis parkeren onder en rondom het gebouw!

Informatie

U vindt deze Coel-locatie net buiten het centrum van Tilburg. De toetslocatie bevindt zich aan de Ringbaan-Oost. De locatie is gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Smart Center 013. U vindt ons op de 1e etage. Volg hierbij de borden 'Coel toetscentrum'.

Let op! In het weekend en op werkdagen na 18.00 uur is de voordeur van het gebouw gesloten. U kunt middels via de deurbel de deur laten openen. Bent u te vroeg voor uw examen? Neemt u gerust iets te drinken in onze koffiehoek, deze is in de ontvangstruimte direct bij binnenkomst. Eén van onze medewerkers komt u halen voor aanvang van uw examen. Vergeet u zich niet te melden.

Routebeschrijving:

A58 Vanuit de richting Breda/Eindhoven:

Neem afslag 10 Hilvarenbeek en sla aan het einde van de afslag links af naar Kempenbaan richting Tilburg. Begin bebouwde kom ga rechtdoor op Ringbaan Oost. Na ca 1,5 kilometer bevindt de COEL toetslocatie van De Laat Kenniscentrum zich aan uw rechterhand.

N65 Vanuit de richting Den Bosch:

Op N65 neem afslag 2 Berkel-Enschot. Neem de 2e afslag van de rotonde aan het einde van de afslag. Neem direct de 1e afslag op de volgende rotonde richting Bosscheweg. Na 100m stoplichten rechtdoor op Bosscheweg. Na ca 2,5 kilometer aan het einde van de Bosscheweg sla rechstaf richting Ringbaan Oost. Na ca 300m bevindt de de COEL toetslocatie van De Laat Kenniscentrum zich aan uw rechterhand.

N261 vanuit de richting Waalwijk:

Op N261 ga rechtdoor op de Midden Brabantweg richting Tilburg. Aan het einde van de Midden Brabantweg neem de 3e afslag op de rotonde richting Ringbaan Noord. Na Ga rechtdoor op de Ringbaan Oost. Na ca 3 kilometer bevindt de COEL toetslocatie van De Laat Kenniscentrum zich aan uw linker hand.

Bushalte:

De halte Ringbaan-Oost/Javastraat bevindt zich op 4 minuten lopen van onze locatie. Loopt u rechtstreeks vanaf het Centraal Station houdt u dan rekening met een looptijd van 25 minuten.

Route naar parkeerplaatsen

Er zijn verschillende gratis parkeerplekken onder en rondom het gebouw.

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.