COEL toetscentrum Groningen

Adres

COEL toetscentrum Groningen
Helperpark 296 Lerio
Gebouw Mediacentrale (7e Etage)
9723 ZA GRONINGEN

Maandag
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag 09:00 - 15:00
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag
Zaterdag

Routebeschrijving

Toetscentrum Lerio Groningen is gevestigd in het pand 'de Mediacentrale'. U dient zich te melden bij Lerio op de 7e verdieping. Vanuit de centrale hal is er rechtsachter een doorgang naar de kleine hal met een lift naar de 7e verdieping. Bij Lerio op locatie loopt u de hal door en aan het einde rechtsaf de volgende hal door. Aan het einde van deze hal vindt u onze aanmelddesk.

Met eigen vervoer (auto)
Er is gratis parkeergelegenheid bij de Mediacentrale aanwezig.
Betaald parkeren bij Station Europapark. Verlengde Lodewijkstraat 300, 9723AK (10 min. lopen).

Uit de richting Assen (A28):
Bij het knooppunt Julianaplein slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf (Ring Groningen Oost) en neemt u gelijk weer de afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt.
U komt dan op een T-splitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat).
U blijft deze weg uitrijden tot u bij de T-splitsing komt (Bij station Europapark). Sla rechtsaf. U ziet aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant van het pand parkeren.

Uit de richting Drachten (A7):
Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor en neemt u direct na de verkeerslichten de eerste afslag rechts (E37, Centrum/Helpman). Onderaan deze afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtdoor. U kruist dan de Hereweg. Direct na deze kruising volgt u de uitvoegstrook rechtsaf (bordje Coedersborg Rijkskantoren). Deze weg rijdt u rechtdoor uit tot u niet verder kunt.
U komt dan op een Tsplitsing waar u linksaf slaat de Helperzoom op. U gaat met de weg mee het spoor over en slaat gelijk over het spoor rechtsaf de weg op die parallel aan de spoorweg loopt (Verlengde Lodewijkstraat). U blijft deze weg uitrijden tot u bij de T-splitsing komt (Bij station Europapark). Sla rechtsaf. U ziet aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant van het pand parkeren.

Uit de richting Winschoten (A7):
Vlak voor de stad Groningen slaat u bij de verkeerslichten linksaf. U rijdt nu richting het stadion Euroborg (ligt aan uw linkerhand). Wanneer u deze weg uitrijdt, komt u op een T-splitsing waar u linksaf slaat. Deze weg komt na een paar honderd meter uit bij de Mediacentrale.  (Bij station Europapark).  U ziet aan de linkerkant de inrit van de Mediacentrale. U kunt aan de zijkant van het pand parkeren.

Met openbaar vervoer (bus)
Vanaf het hoofdstation wordt per bus een halfuursdienst uitgevoerd op het traject Hoofdstation –  Europapark (lijn 12). 
Met uw rug richting station Europark ziet u rechts het gebouw 'Mediacentrale'.

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.