COEL toetscentrum Haarlem

Adres

COEL toetscentrum Haarlem
Diakenhuisweg 39
2033 AP Haarlem

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag 10:00 - 14:30
Zaterdag

Routebeschrijving

Routebeschrijving

COEL toetslocatie Haarlem is ondergebracht bij CompuAct Opleidingen Nederland B.V. te Haarlem en bevindt zich vlakbij de IKEA.

U kan gratis parkeren op de hoek van de Diakenhuisweg (zie pijl op kaart). 

 

Met de Bus

CompuAct Opleidingen is uitstekend met de bus te bereiken. Bij bushalte Suzette Noiretstraat stopt bus 2 recht voor het pand. Bij station Haarlem/Spaarnwoude stopt bus 15 aan de kant van de IKEA. U kan de loopbrug oversteken (Zie omschrijving hieronder). Bus 80 (vanuit Amsterdam) stopt aan de ander kant van het spoor (Zie omschrijving hieronder van de Camera Obscuraweg). 

Met de Trein

Komt u met de trein, dan stapt u uit bij station Haarlem/Spaarnwoude. U kan via de loopburg de weg oversteken richting de Camera Obscuraweg. Steek bij de stoplichten de weg over en volg de Robertus Nurksweg die in de bocht overgaat in de Diakenhuisweg. Volg deze weg tot vlak voor de bocht waar u aan uw linkerhand de ingang van het Color Business Center ziet. 

Met de auto

Komende uit de richting Alkmaar A9

Rij via de A9 richting Schiphol/Utrecht en neem de afslag bij het knooppunt Rottepolderplein. Volg de borden A200 richting Halfweg/Amsterdam/Haarlem. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de oprit van de A200 richting Haarlem. Neem de afslag richting Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede(N200). Volg de 2 linkerrijstroken om bij de stoplichten linksaf te slaan naar de Camera Obscuraweg. Sla hierna bij de stoplichten rechtsaf naar de Robertus Nurksweg. Weg vervolgen naar de Diakenhuisweg. Vlak voor de bocht vindt u het Color Business Center. Als u een klein stukje door rijd vindt u in de bocht de inrit van de parkeerplaats waar u (gratis) kunt parkeren.

Komende uit de richting Amsterdam A4/A5

Rij richting Alkmaar en neem de afslag naar de A9. Neem de afslag bij het knooppunt Rottepolderplein om de borden richting Haarlem (A200). Volg de borden richting Halfweg/Amsterdam/Haarlem (A200). Neem op de rotonde de 2e afslag richting Haarlem. Vervolg de weg en houd rechts aan, neem de afslag richting Haarlem-Centrum/Haarlemmerliede (N200). Volg de 2 linkerrijstroken om bij de stoplichten linksaf te slaan naar de Camera Obscuraweg. Sla hierna bij de stoplichten rechtsaf naar de Robertus Nurksweg. Weg vervolgen naar de Diakenhuisweg. Vlak voor de bocht vindt u het Color Business Center. Als u een klein stukje door rijd vindt u in de bocht de inrit van de parkeerplaats waar u (gratis) kunt parkeren.

 

 

Bekijk andere toetslocaties

Comments are closed.