Toetslocaties

Landelijke spreiding en goede bereikbaarheid

Onze COEL-locaties zijn geselecteerd op basis van hun spreiding over het land. Hierdoor zijn uw kandidaten nooit langer dan een half uur onderweg naar uw examen. Voor u biedt dit het voordeel dat u een veel grotere doelgroep kunt aantrekken. Daarnaast zijn alle toetscentra goed te bereiken en bieden de meeste locaties zelfs gratis parkeergelegenheid. U ontzorgt hiermee uw kandidaten op weg naar hun examen.

Ruime openingstijden

Vanwege het aantal toetslocaties en hun ruime openingstijden, is er altijd wel een locatie bij uw kandidaten in de buurt waar zij zelfs al een dag na de boeking hun examen kunnen afleggen. Sommige toetslocaties zijn in de avond en in het weekend geopend. Ook beschikt COEL over een capabele klantenservice die iedere werkdag en zaterdag geopend is.

Professioneel toezicht

Onze toetslocaties en toezichthouders voldoen aan de vanuit de overheid gestelde eisen. Ook houden wij zelf toezicht op onze toetscentra in het land om de kwaliteit van de afnameprocedure te blijven verbeteren. Zo vinden er bijvoorbeeld regelmatig mystery guest bezoeken plaats. Wij zijn ISO-gecertificeerd en dragen zorg voor een perfecte borging van onze processen. Afnames via COEL zijn gegarandeerd fraude-proof. Daarnaast zien onze toezichthouders toe op het creƫren van de meest ideale examenomstandigheden voor uw kandidaten. Hierdoor krijgen zij bij ons de kans om naar hun beste kunnen hun examen te maken.

Klantenservice COEL-locatie
Toetslokaal COEL